Google Tag Manager

I denne artikel:

Google Tag Manager er et tracking værktøj som benyttes til at samle data fra din shop, via målepunkter som indsættes i shoppens kode. Variabler i shoppens kode kan f.eks. associeres med Google Tag Manager, for at indsamle specifik information fra en given side, ordreflow mv.
Basisfunktionaliteten for Google Tag Manager aktiveres automatisk af shoppen med de nødvendige scripts og tags, når du har indsat dit Google Tag Manager ID. Dette indsættes under Moduler > Integrationer: Google Tag Manager:

Vi anbefaler Googles egne vejledninger for en dybdegående introduktion til Google Tag Manager.