Visual website optimizer

I denne artikel:

På Visual Website Optimizers hjemmeside kan du oprette splittests af din webshop. En splittest giver dig indblik i, hvordan små rettelser i tekst, billeder eller andet design kan forbedre din konverteringsrate og derved forøge din omsætning.

For at integrere app'en i din webshop skal du gøre følgende:

1. Opret en konto hos Visual Website Optimizer. Du kan se hvordan her.
    2. Når du har oprettet en splittest, vil du få en kode, som skal indsættes i din Hostedshop administration. Testen er herefter sat i gang.