Unique Selling Points

Introduktion

Få vigtige budskaber ud til dine kunder. Med denne app får du Unique Selling Points (USP) på din webshop. Gennem USP’erne kan du informere dine kunder om fri fragt, åbningstider, telefonnummer til kundeservice, leveringstider og andre vigtige informationer, som skal fange kundernes opmærksomhed og dermed sælge dine varer.

Funktioner

• Vis op til 3 USP'er på din desktop og tablet version af din webshop
  • Ikoner, farver og indstillinger redigeres generelt - ikke pr. sproglag

Når du har købt app'en, har du følgende muligheder.

Styring af indhold

• Redigér tekst på flere sproglag
  • Vælg mellem præinstallerede ikoner:

• Lastbil ikon
    • Flueben
    • Stjerne
    • Tandhjul
    • Ur
    • Cirkel
    • Flueben kasse
    • Hånd
    • Pil

Styring af placering

• Placering: Venstre / Højre

Styring af farver

• Farvevalg på font
  • Farvevalg på ikoner