Scroll to top

I denne artikel:


Introduktion

Få bedre navigation på din side med "Scroll to top". Med denne app kan du få en knap i bunden af din webshop, der kommer frem, når der scrolles ned på siden. Har du en side, hvor der scrolles meget gør denne knap det lettere for dine kunder at komme til toppen af din side.

 

Funktioner

  • Knap i bunden af siden
  • Bliver synlig ved scroll ned på siden
  • Navigerer til toppen af siden

 

Indstillinger

Når du har købt app'en, har du følgende muligheder.

Opsætning

  • Ikon position
    • Venstre / Højre
  • Ikon form
    • Cirkel
    • Firkant
  • Pile
    • 3 slags pile

Styring af farver / visning

  • Farvevalg på baggrundsfarve af knap
  • Farvevalg på pil
  • Gennemsigtighed af knap

Du finder indstillingerne for produktslideren i shoppens design manager.

 

Bestilling

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ønsker at bestille appen til din webshop. Så installerer vi den for dig.