Alderstjek

Introduktion

Få dine besøgende til at bekræfte deres alder. Med denne app kan du få dine besøgende til at besøge din webshop på baggrund af visse betingelser. Fx at de skal være en bestemt alder for at købe alkohol, tobak og lignende online.

Funktionen består af et spørgsmål, hvor knap 1 ("Ja") giver adgang til webshoppen og knap 2 ("Nej") viser en beskrivende tekst. Når der trykkes "Ja" ligges der en cookie, som gør, at alderstjekket først kommer frem 30 dage senere ved den pågældende besøgende. Denne funktion gælder uanset, hvilken side man besøger på webshoppen.

Der er taget højde for, at Google bots kan tilgå andre sider, selvom de møder denne side.

Funktioner

• Velkomstskærm med valg "Ja" og "Nej"
  • Cookie, der husker den besøgendes valg på siden
  • Visning af din webshops logo i venstre hjørne
  • Mobil / tablet venlig visning
  • Baggrundsfarve eller billede i midten af siden

Når du har købt app'en, har du følgende muligheder.

Styring af tekst

• Overskrift
  • Knaptekst på "Ja" og "Nej" knap
  • Tilbageknap
  • Udtræk fra side til "Nej" side

Styring af farver

• Baggrundsfarve eller billede
  • Overskriftfarve
  • Brødtekstfarve
  • Knap baggrundsfarve
  • Knap kant farve
  • Knap skrifttype farve