Produktslider

Introduktion

Få vist dine produkter i en produktslider. Med denne app får du mulighed for, at vise produkter i en slider som dine kunder kan bladre frem og tilbage i. Med produktslideren fylder produkterne ikke mere end én række, hvilket kan være med til at gøre din webshop mere overskuelig for kunderne.

Funktioner

Det er muligt at håndtere slideren på følgende produktvisninger:

• Forside
      • Nyeste produkter.
      • Tilbudsprodukter.
      • Forside produkter.
      • Egen kategori (du vælger en kategori af produkter, der skal vises på forsiden).
    • Produktside
      • Relaterede produkter.

Eksempel på Produktslider

Indstillinger

Tekster

Når du har tilkøbt appen, så har du følgende felter i shoppens designmanager under Handlinger > Designspecifikke tekster på det enkelte design. Du kan læse mere om designspecifikke tekster her:

• WIDGET_OWN_CATEGORY_TITLE: Overskrift på slider med selvvalgt produktkategori på forsiden.
    • WIDGET_SLIDER_SALES_TITLE: Overskrift på slider med tilbudsprodukter.
    • WIDGET_SLIDER_NEWS_TITLE: Overskrift på slider med nyhedsprodukter.
    • WIDGET_OWN_CATEGORY_ID: ID for selvvalgt produktkategori, der skal vises på forsiden. Kategoriens ID findes under Produkter > Produktkategorier.

Der kan angives tekster for hvert af shoppens sproglag. Dette gøres ved at klikke på sprog-knapperne øverst i listen.

Opsætning

I shoppens designmanager via knappen Tilpas på det enkelte design finder du indstillingerne for produktslideren:

Indstillingerne er opdelt i 4 sektioner:

1. Produkt slider visning: Vælg hvor produktslideren skal vises, samt hvilke sliders, der skal vises. Ønsker man f.eks. ikke at vise tilbudsprodukter, skal man fjerne markering ud for Vises for tilbuds produkter.
    2. Produkt slider farve: Angiv farver for produktsliderens pile, overskrifter og separeringsstreger.
    3. Produkt slider sortering: Angiv rækkefølgen for hver enkelt produktslider på forsiden.
    4. Produkt slider antal produkter: Angiv hvor mange produkter, der skal indlæses for nyheder, tilbud og relaterede produkter. Vi anbefaler 8 eller mere, da der kun vil være én side, hvis man vælger 4 produkter.

Bestilling

Appen bestilles igennem dit kundecenter. Kontakt evt. vores salgskonsulenter for hjælp til bestilling.