Mega menu

Introduktion

Øg konverteringsraten med en Mega Menu. Med denne app kan du få en Mega Menu på din webshop. En Mega Menu gør det nemmere og hurtigere for dine kunder at finde lige præcis de varer, de leder efter. En Mega menu er især ideelt for dig med et stort produktkatalog med mange kategorier.

Funktioner

• Viser 2. og 3. niveau af produktkategorier
  • Menuen tilpasser bredden på menuen efter, hvor mange kategorier, der er.
  • Markering af aktivt menupunkt i dropdown
  • På mobil og tablet foldes der flere menupunkter ud vertikalt

Indstillinger

Når du har købt app'en, har du følgende muligheder.

Opsætning

• Antal kategoriniveauer
    • Vis 2 kategoriniveauer
    • Vis 3 kategoriniveauer

Styring af farver

• Farvevalg på font = niveau 2
  • Farvevalg på font = niveau 3
  • Farvevalg på aktivt menupunkt
  • Farvevalg på baggrund i menu
  • Farvevalg på kant af menu

Du finder indstillingerne for produktslideren i shoppens design manager.

Bestilling

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ønsker at bestille appen til din webshop. Så installerer vi den for dig.

Bemærk: Den normale support, bestillings- og installationsproces gælder ikke for:

• Designs der er tilpasset/har ændrede designfiler
  • Design templaten "Galaxy" (Arci, Suits)
  • Design templaten "Terrarium" (Blooming tea, Contrast)