Badge

Introduktion

Få vist procentvis besparelse på dine produkter. Med denne app får du mulighed for at skabe blikfang med en badge, der viser procentvis besparelse for dine tilbudsprodukter. Tilbuds-badgen gør, at dine kunder lynhurtigt opdager dit tilbudsprodukts besparelse både i produktoversigten og på selve produktet.

Funktioner

• Badges vises på forsideprodukter, produktliste og varekort
  • Indstillinger for følgende badges: Tilbud, nyheder og udsolgt
  • Rabat på prislinje bliver vist i badge (gælder ikke rabatlinjer)
  • Ved flere prislinjer vises 1. pris

Indstillinger

Når du har købt app'en, har du følgende muligheder.

Styring af visninger

• Visning i produktliste: Ja / Nej
  • Visning på varekort: Ja / Nej

Styring af placering

• Placering: Venstre / Højre

Styring af figur (generelt)

• Rektangel
  • Firkant
  • Cirkel

Styring af generelle farver varierende for alle badges

• Farvevalg på font
  • Farvevalg på badge

Du finder indstillingerne for produktslideren i shoppens design manager.

Bestilling

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ønsker at bestille appen til din webshop. Så installerer vi den for dig.

Bemærk: Den normale support, bestillings- og installationsproces gælder ikke for:

• Designs der er tilpasset/har ændrede designfiler
  • Design templaten "Galaxy" (Arci, Suits)