Livesearch

Introduktion

Få vist søgninger, mens du søger. Med denne app kan dine kunder søge på din webshop og få vist resultaterne, mens de søger. Søgningen viser produkter, mærker, sider og kategorier. Disse kan slås fra i indstillinger.

Produkterne bliver vist med billede, titel og pris. Funktionen fungerer på desktop, tablet og mobil opløsninger.

Funktioner

• Søgefunktionen fungerer som et overlay, hvor resultaterne vises i 4
    • Kolonne 1: Viser produktbillede, produkttitel og pris på produkt
    • Kolonne 2: Viser mærkers titler
    • Kolonne 3: Viser tekstsiders titel fra Hostedshops sidetræ (kun alm. tekstsider, ikke blogs)
    • Kolonne 4: Ved klik på resultater navigeres der til den pågældende side
  • Søgning
    • Søger på generel tekstindhold fx beskrivelser på produkter eller sider
    • Søger på titler fx produkttitler
    • Søger på mærker/producenter
    • Søger på varenumre på produkter og varianter

Når du har købt app'en, har du følgende muligheder.

Styring af farver på knap

• Ramme farve
  • Tekst farve
  • Ikon farve
  • Baggrundsfarve

Styring af kolonner

• Vis sider
  • Vis kategorier
  • Vis produkter
  • Vis mærker (for produkter)