SMS tekster

Introduktion

Ud over at sende nyheder mv. via SMS, så kan shoppen også sende SMS'er med ordre status og trackingnummer til dine kunder. SMS'erne indeholder en kort tekst som er tilpasset SMS-formatet, og det er denne tekst vi ser nærmere på herunder. Du kan læse mere om opsætning af SMS appen her.

Opsætning

Inden du går i gang med at sende SMS'er fra shoppen, skal du sørge for at appen er installeret og forbundet til din SMS-gateway. Du kan læse mere om opsætningen her. Du finder teksterne under Indstillinger > SMS indhold:

Fra oversigten har du mulighed for at redigere standard teksterne for de pågældende sprog på shoppen:

1. Ordre sendt: Send SMS fra siden med ordre detaljer. Du kan læse mere om ordrebehandling her
    2. Tracking nummer: Send SMS med trackingnummer fra siden med ordre detaljer. Du skal først indtaste et trackingnummer og gemme det, hvis ikke det er overført automatisk via evt. fragt integration. Du kan læse mere om fragt her

1. Send ordre afsendt SMS
    2. Send SMS med trackingnummer

Har du en aftale med GLS, kan vi f.eks. få trackingnummeret automatisk ind på ordren. Ved PostNord skal trackingnummer i stedet sendes via PostNords egen SMS service, eller kopieres manuelt over på ordren i shoppen.