SMS opsætning

I denne artikel:

Før du kan sende SMS'er til dine kunder, skal du oprette en gateway der kan afsende dem for dig. I Hostedshop-systemet kan du vælge mellem en gateway fra Wannafind eller Cool SMS. Når du har fået en gateway ved en af disse virksomheder, skal du registrere det i Hostedshop systemet. Nedenstående guide viser dig hvordan.

1. SMS Gateway: Her skal du vælge den virksomhed du har valgt at bestille din gateway hos.
  2. Brugernavn: Her skal du indsætte det brugernavn du har fået fra Wannafind eller Cool SMS.
  3. Adgangskode: Her skal du indsætte den adgangskode du har fået fra Wannafind eller Cool SMS.
  4. Afsender: Her skal du indtaste den afsender du ønsker sms'en skal komme fra. Dette kan være et nummer såvel som dit firmanavn. Vi anbefaler dog, at du vælger at skrive navnet på din webløsning, så ved kunden med det samme, hvem SMS'en kommer fra.
  5. IP-adresse: Her indtaster du din IP-adresse, hvis du ønsker at afsende SMS via internettet.

Du kan nu oprette og sende en Nyheds-sms. Det kan du læse mere om her