Hvordan opsætter jeg fragt?

I denne artikel:

Se videoen

Benyt vores step-by-step guide
    1. Gå til Indstillinger > Fragt:

2. Klik på "Opret fragtmetode":

3. Udfyld felterne på siden og vælg leveringsmetode:

Husk at der er moms på normale forsendelser. Moms skal derfor være "Aktiv" med mindre der er tale om en momsfritaget brevforsendelse.
    4. Gem dine ændringer:

5. Herefter skal du angive dine fragtintervaller nederst på siden:

6. Afslut opsætningen med at vælge leveringsland:

7. Og gem dine ændringer:

Bemærk: Hvis du ikke har angivet et leveringsland, vil fragtmetoden ikke være synlig på shoppen.

Husk at du skal have en aftale med den pågældende speditør, for at automatisere oprettelse af pakkelabels og trackingnumre.

Læs mere

Du kan læse mere om fragtmetoder her.