Nyheds SMS/Kladder

I denne artikel:

Med SMS modulet kan du sende beskeder via SMS til dine interessenter/ brugere og kunder.

Bemærk, afsendelse af SMS fra systemet kræver abonnement / service hos en ekstern udbyder. Du skal desuden foretage SMS opsætning inden du kan afsende SMS.

Under nyheds SMS/Kladder kan du se en oversigt over nyheds SMS-kladder. Derudover har du følgende muligheder.

1. Opret SMS: Her kan du oprette en kladde til en nyheds SMS.
  2. Sendte SMS'er: Her kan du se en oversigt over sendte SMS'er.
  3. Her kan du vælge hvem du vil sende nyheds SMS'en til.
  4. Her kan du redigere nyheds SMS kladden.
  5. Her kan du slette SMS kladden.