Sådan skifter du til OnPay betalingsvindue v3

I denne artikel:

Her finder du vores guide til hvordan du skifter til OnPay betalingsvindue version 3. Hvis din shop benytter en ældre integration af betalingssystemet, så er det vigtigt at du skifter til version 3, der understøtter de seneste tiltag for betaling på nettet, og som ligeledes giver dig mere fleksibilitet i forhold til design og opsætning af dine betalingsvinduer.

Se vores videovejledning til opsætningen her:

For at gennemføre skiftet skal du bruge en ny sikkerhedsnøgle fra OnPay, kaldet "window secret". Du finder din sikkerhedsnøgle under Indstillinger > Betalingsvindue (nederst på siden), når du er logget ind i OnPay via manage.onpay.io:

Kopier sikkerhedsnøglen og gå ind i shoppen, under Indstillinger > Betaling > Kreditkortbetaling:

Skift til "OnPay version 3":

Og indsæt sikkerhedsnøglen som vist med punkterne herunder:

1. Indsæt din sikkerhedsnøgle fra OnPay i feltet "Window secret"
  2. Klik Gem for at opdatere dine indstillinger
  3. Etablér forbindelse til OnPay

TIP: Hvis du har behov for at finde dit OnPay Gateway ID, så vises det under venstremenuen, når du er logget ind i OnPay:

Herefter præsenteres du for et vindue fra OnPay, hvor du skal godkende forbindelsen. Hvis du ikke allerede er logget ind i OnPay, vil du blive præsenteret for en loginside først:

Når du har godkendt, returneres du til shoppen, der viser en status for integrationen:

Vigtigt: Husk at gennemføre en testordre, når du har fuldført opsætningen.