Hvordan aktiverer jeg Klarna Checkout?

I denne artikel:

Med Klarna Checkout har du mulighed for b.la. at tilbyde faktura- og delbetaling hvor Klarna agerer mellemmand. Du kan også tage imod kortbetaling og MobilePay i den samme løsning. I denne artikel gennemgår vi opsætningen i praksis. Hvis du ønsker at vide mere om Klarna Checkout så mere her.

Benyt vores step-by-step guide
    1. Start med at oprette en aftale ved Klarna. Betalingsmulighederne med Klarna Checkout afhænger af din aftale med Klarna samt kundens leveringsland og valuta (se mere her).

Bemærk: Det er vigtigt at du følger de instruktioner som du modtager fra Klarna efter oprettelse af din Klarna aftale, da opsætningsproceduren herunder gennemføres i samspil med Klarna -først i test tilstand og herefter i produktions tilstand.
    2. Når din Klarna aftale er på plads skal du logge ind på Klarnas portal og klikke på Indstillinger:

3. Klik på "Opret nye Klarna API-brugeroplysninger":

4. Klik på "Opret brugeroplysninger":

5. Kopier de to værdier Brugernavn (UID) og Adgangskode (du kan også klikke på "Hent som .txt" for at gemme informationerne i en tekst fil):

6. Sæt markering og klik på "Luk":

7. API-brugeren bør nu stå som Aktiv i oversigten:

8. Log ind i shoppen og gå til Indstillinger > Betaling:

9. Rediger betalingsmetoden Klarna:

10. Vælg Klarna Checkout i Service feltet:

11. Vælg Ikke aktiv ved Brug playground (test) miljø:

12. Sæt markering ved de ønskede leveringslande (læs mere om understøttede lande og valuta her her):

13. Indsæt adgangsoplysningerne fra tidligere i felterne Brugernavn (UID) og Adgangskode:

14. Gem dine ændringer:

Om OnPay

OnPay betalingssystemet er det naturlige valg til shoppen, når du vil samle et bredt udvalg af betalingsmuligheder (kortbetaling, mobilbetaling og forskellige former for delbetalinger) i samme løsning. Vi nævner OnPay her for at undgå evt. misforståelser der kan opstå når flere betalingsmuligheder præsenteres — Hvis du f.eks. benytter Klarna Checkout som dit primære betalingssystem så kan du benytte OnPay som ekstern betalingsmulighed sammen med Klarna Checkout hvis du ønsker at tilbyde yderligere betalingsmuligheder som Vipps og Google Pay mv. Læs mere i vores artikel: Om Klarna Checkout

Læs mere