OnPay

I denne artikel:

Med en betalingsgateway fra OnPay kan dine kunder nemt og sikkert betale online.

1. Når OnPay er købt, skal de vælges som udbyder:

2. Herefter skal du bruge dit Gateway ID, dit Brugernavn og din Adgangskode og skrive dem ind i Hostedshop systemet.

3. Du kan finde dit Gateway ID i bunden af OnPay siden, når du er logget ind i din betalingsløsning:

Det efterspurgte brugernavn og adgangskode i shoppen tilhører API brugeren under "Legacy indstillinger". Hvis der ikke forefindes en API bruger, skal denne oprettes med de ønskede oplysninger.
4. Når alt er indtastet, er du klar til at benytte OnPay som betalingsmetode.

Betalingsvindue design
Under Legacy indstillinger > Betalingsvindue er det muligt at opsætte et eller flere designs for betalingsvinduet.
Bemærk: For at benytte design ændringer skal betalingsvinduet sættes som standard betalingsvindue, via knappen "Sæt betalingsvindue til standard":

Ønsker du sprog eller site specifikke designs, skal designet hedde følgende: [shop-brugernavn]_[site id]_[sprog iso]. Det vil eksempelvis se således ud: shopXXXX_1_DK