Nulstilling

I denne artikel:


Under fanen Nulstilling har du følgende muligheder: 

 

  1. Du har her mulighed for at slette thumbnails fra din webshop. Et thumbnail er et autogenereret billede fra systemet, i en mindre udgave end det originale. Det kunne f.eks. være et produktbillede, som skal bruges både i produktkataloget, og et lidt mindre billede på selve produktet. Til dette bruges thumbnails. Når du nulstiller dine thumbnails, slettes samtlige thumbnails fra din løsning. Systemet går herefter ind og genopretter alle de thumbnails, som den kan se der er "brug for". Hvis man har en webshop, hvor der er meget udskiftning af billeder - kan det være en rigtig god idé at benytte denne jævnligt for at spare den plads de "ikke benyttede" thumbnails fylder. (Vær dog en smule forsigtig med at bruge denne funktion. Det er ikke muligt at gendanne dine sletninger.)
  2. Her kan du slette thumbnails med vandmærke. Hvis du benytter vandmærke på din shop, vil alle dine billeder få tilknyttet det billede som du har valgt som vandmærke. Du kan rydde samtlige thumbnails hvor dette er tilknyttet ved brug af denne funktion. Den fungerer på samme måde som ovenstående forklaring. (Vær dog en smule forsigtig med at bruge denne funktion. Det er ikke muligt at gendanne dine sletninger.)

 

OBS! Hvis du ønsker at slette produktkategorier, produkter og brugere, skal dette ske via import/eksport. Du kan læse mere om eksport og import.