FTP konti

I denne artikel:

Under fanen FTP konti kan du tilføje en FTP konti adgang til Hostedshop. Denne funktion er henvendt dem, som gerne vil have direkte adgang til de filer som ligger i Filhåndteringen (upload_dir folderen). Denne mappe indeholder alle filer, bl.a. billeder og templates.

Når du vil oprette en FTP-konti får du følgende muligheder:

1. Brugernavn: Brugernavn som skal kunne tilgå kontien.
  2. Adgangskode: Adgangskode til kontien.
  3. Adgang: Navn på folderen som indeholder filerne.
  4. FTP-server: Du kan koble op via FTP på følgende måde:
  • Direkte via browseren: her indtaster du server-adressen i din browser, med ftp:// foran. Eksempelvis ftp://hostedshop.dk, hvorefter du bliver bedt om at indtaste FTP brugernavn og adgangskode. Nedenstående billede viser en oversigt over filerne som ligger i Filhåndtering.
  • Gennem et FTP program: der findes mange forskellige, bl.a. FileZilla (https://filezilla-project.org/)