Nulstilling

I denne artikel:

Under fanen Nulstilling har du følgende muligheder:

1. Med nulstilling har du mulighed for at slette thumbnails fra din webshop. For hvert produktbillede oprettes et lille billede, også kaldet et "thumbnail", der benyttes til visning i produktoversigterne. Idéen bag dette er at mindske mængden af data, ved ikke at præsentere det fulde produktbillede, før man får vist produktet. I praksis dannes thumbnails første gang et produkt vises på shoppen. De dannes med andre ord løbende og arkiveres i shoppens filhåndtering.

Når du nulstiller dine thumbnails, slettes samtlige thumbnails fra din løsning. Systemet går herefter ind og genopretter alle de thumbnails, som den kan se der er "brug for". Hvis man har en webshop, hvor der er meget udskiftning af billeder, kan det være en god idé at benytte denne funktion jævnligt for at spare den plads de "ikke benyttede" thumbnails fylder. (Vær dog en smule forsigtig med at bruge denne funktion. Det er ikke muligt at gendanne dine sletninger.)
  2. Her kan du slette thumbnails med vandmærke. Hvis du benytter vandmærke på din shop, vil alle dine billeder få tilknyttet det billede som du har valgt som vandmærke. Du kan rydde samtlige thumbnails hvor dette er tilknyttet ved brug af denne funktion. Dette fungerer på samme måde som ovenstående gennemgang. (Vær dog en smule forsigtig med at bruge denne funktion. Det er ikke muligt at gendanne dine sletninger.)

Bemærk: Hvis du ønsker at slette produktkategorier, produkter og brugere, skal dette ske via import/eksport. Du kan læse mere om eksport og import.

Du kan læse mere om billedformater, filstørrelser og baggrundsfarver på billeder og thumbnails her