CSS (kode editor)

I denne artikel:

Som beskrevet i vores guide til CSS finder du CSS editoren under Webshop > Design, vælg Indsæt CSS i handlingsmenuen. Se vores guide for yderligere information.

CSS editor

Shoppen er udstyret med en robust og populær kode editor der både har syntax highlighting, auto-completion og kodenavigerings- og formaterings funktionaliteter, som gør arbejdet med kode i browseren til en fornøjelse.

Keyboard shortcuts

• F1: Command palette (tilgå alle editorens funktioner ved at søge i command paletten)
    • CTRL+F12: Go to definition (gå direkte til definitionen af den variabel eller funktion som du har valgt i koden)
    • SHIFT+ALT+F: Format document (automatisk kodeformatering)
    • Højreklik: for at åbne context menuen med flere funktioner.

Ovenstående er et lille udvalg af populære shortcuts, og du kan benytte command paletten (F1) for at studere alle funktioner.

Du kan læse mere om indsættelse af CSS her.