Vælg en editor

I denne artikel:

Det er muligt at arbejde med Hostedshops templates gennem en lang række editorer. Vi har gode erfaringer med de editorer, som er vist nedenfor.

Editor i administrationen

I administrationen er installeret en web-editor kaldet Ace. Editoren er rigtig god, idet den langt hen ad vejen opfører sig som en almindelig editor.

Sublime Text med SFTP/FTP

Hos Hostedshop bruger vi selv Sublime Text editor. Med SFTP/FTP plugin til Sublime er det muligt at koble en lokal mappe sammen med en FTP server. Det betyder, at når man klikker gem i editoren, uploades filen automatisk til serveren og gemmes også der. På den måde kan du arbejde direkte op mod serveren, mens du har en kopi af templaten gemt lokalt.
Hent Sublime:
www.sublimetext.com
Hent SFTP/FTP plugin:
http://wbond.net/sublime_packages/sftp
(se opsætningsguide på forsiden)

Din egen editor og Expandrive

Har du din egen ynglings editor, men mangler en direkte FTP opkobling? Vi kan også anbefale Expandrive, som kan koble en FTP mappe ned lokalt. Herved kan du gemme filer direkte i FTP mappen.
Hent expandrive:
www.expandrive.com