Rediger filer

Introduktion

I Hostedshop er det muligt at redigere den underliggende kode i hver enkelt design template. Dette kan f.eks. benyttes til at ændre et design radikalt, flytte elementer og tilføje nye, trække data ind, og tilføje helt ny funktionalitet til shoppen. Tilretning af shoppens designfiler forudsætter at du har erfaring med forskellige webteknologier, som f.eks. HTML, CSS, JavaScript og programmering generelt, samt et studium i shoppens template sprog Smarty.

Hvis du overvejer at tilpasse design templates i dybden, men ikke selv har mod på at kaste dig ud i det, kan vores kundeservice henvise til en designpartner, som kan hjælpe dig videre.

Filer i oversigten markeret med "(c)" (hvilket står for "custom"), indikerer at filen er blevet tilrettet. Tilrettede filer, opdateres ikke automatisk ved evt. generelle opdateringer af shop systemet. Her vil man skulle kopiere sine ændringer til den/de opdaterede filer, som kan forefindes i en ny/ template:
Hent en ny template ind. Find den pågældende fil og kopier det redigerede indhold ind. Kopiér derefter alt indholdet over i samme fil, i den aktive design template. Opdateringer til shop systemet, samt hvilke filer de omfatter, bliver annonceret på shoppens velkomstside.

Bemærk: Der ydes ikke support på tilretninger af templates, kodeforståelse, hjælp til programmering eller redigering designs. Ønsker du at læse mere om hvordan templateopbygning fungerer, kan du læse vores guide til template udvikling her.