Kontooverførsel

I denne artikel:

Kontooverførsel giver kunden mulighed for at overføre betalingen via en kontooverførsel. Når du klikker på kontooverførsel får du følgende muligheder:

1. Betalingsmetode: I dette tilfælde er det kontooverførsel.
    2. Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.
    3. Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Du kan angive en unik titel for alle de sproglag på din webshop.
    4. Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden, som han/hun vil kunne se, når personen når til dette punkt i købeprocessen. Du kan lave en unik beskrivelse for alle sproglag.
    5. Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.
    6. Kundetype: Hvilke kundetyper skal betalingsmetoden være gældende for.
    7. Brugerrettigheder: Angiv hvem, der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.
    8. Sproglag: Hvilke sproglag skal betalingsmetoden være gældende på.
    9. Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.
    10. Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.
    11. Gebyr #2: Her kan man indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.
    12. Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.

Vi anbefaler, at du skriver kontooplysningerne i Ordrebekræftelsen under dine E-mail tekster.