Javascript variabler

I denne artikel:

Hostedshops frontend eksponerer en række Javascript variable, som systemet benytter i Javascript koden. Disse variable kan benyttes af udviklere, til udvikling af egne Javascript komponenter. Variablerne ligger på window elementet og er gennemgået nedenfor.

Nedenstående variable kan findes med DOM inspector.

Platform variablen

• currency - indeholder valuta data som symbol, decimal mv.
  • general - indeholder generelle data som domæne, site/sprog id mv.
  • language - indeholder sprog data som iso sprog kode.
  • page - indeholder side data som sidetype, id mv.
  • settings - indeholder indstillinger gemt i kontrolpanelet.
  • template - indeholder template data som navn, domæner og indstillinger.
  • user - indeholder bruger data, hvis logget ind.

Platform funktioner

• subscribe - funktion til at lytte på events, f.eks. på varekortet (variant-valg).
  • unsubscribe - funktion til at fjerne et subscripte på events.
  • publish - funktion til at sende events, f.eks. på varekortet.
  • currency_format - funktion til at formatere valuta.
  • number_format - Javascript implementering af PHP's number_format til formatering af tal

For produkter er eksponeret:

• product - indeholder produktdata som titel, pris, link mv.

Text variablen

• Indeholder alle tekst oversættelser for det valgte sproglag.

Template variablen

• Indeholder bl.a. break-points for templaten.

Template funktioner

• bp.current - function der fortæller dig hvilket TorqueUI breakpoint du er på ('xl', 'l', 'm' eller 's')