Administrer designs

Introduktion

Når du åbner design manager (Kontrolpanel > Design Manager), kan du se en oversigt over aktive og inaktive designs. Oversigten er opdelt, så den øverste sektion viser de designs du aktivt benytter på din shop. Sektionen herunder indeholder evt. inaktive designs:

Klikker du på tandhjulsikonet vises menuen for administration af den pågældende design template. Her kan du aktivere designet på et givent site, kopiere din template (hvis du vil oprette en sikkerhedskopi) mv. Det er muligt at have flere aktive designs, hvis du benytter mere end ét site –altså hvis du har mere end én shop på dit abonnement.

Preview af designs

Det er muligt at redigere inaktive designs, og ligeledes at se shoppen i et midlertidigt preview med det deaktiverede design, uden først at aktivere det, hvis du ikke ønsker at foretage ændringer på dit aktive design. Når du er inde på den deaktiverede design template klikker du på Se online hvorefter du ser shoppen i et preview. Klik på knappen Ret design i oversigten, for at gå til preview den pågældende designtemplate:

Du kan forlade dit preview igen (så du ser det aktive design) ved at klikke på den grå overlay boks i bunden af siden, som vist når du besøger shoppen i din browser: