Importer design

Introduktion

Det er muligt at importere og eksportere designs via shoppens Design Manager. Design import/eksport omfatter tilpassede designfiler og indstillinger pakket i ZIP format. Hvis et design f.eks. ikke har nogle tilrettede filer vil eksporten kun indeholde filerne .template-info.json og meta.json da shoppen i så fald benytter de primære designfiler som leveres direkte til shoppen under afvikling, frem for evt. tilpassede kopier som placeres lokalt i shoppens eget filbibliotek. Dette princip er også grunden til, at egentilpassede filer skal opdateres manuelt.

Bemærk: Import funktionen er kun kompatibel med shopsystemets egne designs. Det er med andre ord ikke muligt at importere designs fra f.eks. WordPress mv.

Eksport af design

For at eksportere et design skal du gå til Webshop > Design og klikke på dropdown menuen Handlinger og vælge Eksportér:

Import af design

Under Webshop > Design, via knappen "Importer design" har du mulighed for at importere designs:

Træk importfilen direkte til vinduet, eller klik på knappen Vælg for at benytte fildialogen:

Importerede designs aktiveres ikke direkte efter import, men placeres nederst på siden, hvorefter det skal aktiveres manuelt på det ønskede site. Benyt forhåndsvisningen direkte på designbrikken, hvis du ønsker at se designet uden at aktivere det på shoppen.