Vælg eksport format

I denne artikel:

Under Vælg eksport format har du mulighed for at anvende flere forskellige leverandører, som du kan bruge til afsendelse af dine varer. Alt efter hvilken leverandør du vælger, har du mulighed for at bruge deres system til blandt andet at udskrive pakkesedler, der kan klistres på den pakke, der skal afsendes til kunden. Ved at vælge den leverandør du ønsker, kan du eksportere ordrerne til en fil og derefter til den ønskede leverandørs system.

Eksporter ordre til levering

Du har mulighed for at anvende flere forskellige leverandører, som du kan bruge til afsendelse af dine varer. Alt efter hvilken leverandør du vælger, har du mulighed for at bruge deres system til blandt andet at udskrive pakkesedler, der kan klistres på den pakke, der skal afsendes til kunden.
Følgende eksportmuligheder understøttes af systemet:

Pacsoft Online (API) Live integration til Pacsoft online. Dine data sendes automatisk til Pacsoft online, hvorfra du skal færdiggøre din label-booking. Track and trace hentes herefter tilbage til Hostedshop.
Denne mulighed kræver at brugernavn og adgangskode er udfyldt i Moduler > Pacsoft online. Læs her hvordan.
GLS Pakkeshop Eksport af fil til manuel indlæsning i GLS Interline, Pakkeshop. Det er muligt at importere track and trace fra Interline ind efterfølgende.

GLS Erhverv Eksport af fil til manuel indlæsning i GLS Interline, Erhverv. Det er muligt at importere track and trace fra Interline ind efterfølgende.
GLS Privat Eksport af fil til manuel indlæsning i GLS Interline, Privat. Det er muligt at importere track and trace fra Interline ind efterfølgende.
GLS Eksport af fil fil manuel indlæsning i GLS Interline (alle metoder). Det er muligt at importere track and trace fra Interline ind efterfølgende.
GLS YourGLS Live integration til YourGLS. Dine data sendes automatisk til GLS, og du får pakkesedler tilbage i PDF-format, samt track and trace registreres automatisk. Læs om opsætning her.
GLS Return YourGLS Live integration til YourGLS returlabel. Dine data sendes automatisk til GLS, og du får pakkesedler tilbage i PDF-format, samt track and trace registreres automatisk. Læs om opsætning her.
Consignor (PDF) Live integration til Consignor. Dine data sendes automatisk til Consignor, og du får pakkesedler tilbage i PDF-format, samt track and trace registreres automatisk.
Denne valgmulighed kræver at brugernavn og adgangskode er udfyldt i Moduler > Consignor. Læs her hvordan.
Consignor (fil) Eksport af fil til manuel indlæsning i Consignor. Du kan læse mere om muligheden her.
Plukliste (CSV) En fil med en liste over de produkter som skal findes/plukkes på dit lager.
Plukliste (PDF) En PDF-fil med en liste over de produkter som skal findes/plukkes på dit lager.
PDF labels PDF labels til brug på breve.
  1. Gå ind under ordreoversigten, som du finder ved at trykke på Webshop > Ordrer.
  2. Vælg de ordrer, du vil have ud af systemet og over i din leverandørs system. Dette gør du ved at markere ordren i check-boxen i venstre side som vist nedenfor.
  3. Når dette er gjort, trykker du på  knappen oppe i højre hjørne. Herefter er ordren tilføjet til den fil, som skal eksporteres ud af Hostedshopsystemet.
  4. Nu skal du vælge leverandør. Dette vil afgøre, hvordan informationerne bliver eksporteret ud.
  5. Når du har valgt leverandøren, vil systemet automatisk generere en fil eller sende data, som du kan bruge i den valgte leverandørs system. Ved fil-integration skal filen gemmes på din computer og uploades til din leverandørs system.