Produktanmeldelser

I denne artikel:

Med produktanmeldelser giver du dine kunder mulighed for, at skrive anmeldelser, som bliver vist på de enkelte produkter. Shoppens standard designs forsynet med Rich Snippets (schema.org), som forbedrer din synlighed med anmeldelserne på Google. Fra produktoversigten i shoppens administration kan du se og slette anmeldelser. Det er ligeledes muligt at konfigurere hvordan anmeldelser fungerer via shoppens indstillinger.

Her ses anmeldelser på et produkt. Under prisen vises stjerne-rating sammen med muligheden for, at se anmeldelser og skrive en ny anmeldelse. Hvis du har slået skrevne anmeldelser til kan de tilgås via sektionen Anmeldelser længere nede på produktsiden:

Du finder indstillingerne for produktanmeldelser under Indstillinger > Webshopindstillinger > Produkter. De to felter ud for Produktanmeldelser giver mulighed for, at styre om anmeldelser kræver login til shoppen og hvordan de skal konfigureres (stjerner, stjerner og kommentarer, kun kommentarer):

Stjerner vises både på produktet og i produktkategorier, hvorimod kommentarer kun vises på produktvisningen.

Anmeldelser indtastes af kunden under fanebladet Anmeldelser på produktvisningen:

Hvis et produkt er blevet anmeldt vises dette med det grønne ikon i produktkataloget. Klik på ikonet for, at se og slette anmeldelser:

Fra oversigten kan du også benytte linket Se anmeldelser for alle produkter til, at se samtlige anmeldelser på din webshop.