Mine ordrer (Kundeside)

Introduktion

Kunder, der har en brugerprofil i shoppen har mulighed for, at se og genbestille ordrer og produkter. Funktionaliteten tilgås via navigationsmenuen under Din konto > Mine ordrer:

Som shopejer kan du logge ind som en af dine kunder (dette gøres via kundelisten under Kunder > Alle) for, at se, hvordan de oplever deres besøg i shoppen.

Bemærk: Denne kundefunktionalitet er afhængig af din abonnementspakke. Hvis du ikke kan tilgå sektionen Kunder skal du opgradere dit abonnement. Kunder vil kun kunne registrere en brugerprofil i din shop, hvis du selv har adgang til brugeradministration.

Genbestilling af ordrer

I sektionen Mine ordrer kan kunden se tidligere ordrer og genbestille via menuen Muligheder:

Genbestilling af produkter

I sektionen Mest købte varer vises købte produkter sorteret efter antal. Det er muligt, at genbestille produkterne direkte fra listen:

Værd at vide

• Produkter med tilvalg kan ikke genbestilles via Mine ordrer eller fra listen Mest købte varer, men skal bestilles manuelt.
    • Hvis et produkt ikke ikke længere kan købes, vil det stadigvæk være synligt i kundens ordrehistorik under Mine ordrer, og i listen Mest købte varer. Produktet vil ikke kunne tilføjes kurven, hvilket informeres via en dialog på siden.