Nyhedsbrev/Kladder

I denne artikel:

Nyhedsbrevmodulet gør det muligt at udsende elektroniske nyhedsbreve til dine interessenter. Dette kan både være brugere, kunder eller personer udenfor systemet. Under Nyhedsbrev/Kladder har du følgende muligheder.

1. Denne funktion gennemgås under opret nyhedsbrev.
  2. Sendte nyhedsbreve: Her kan du se en oversigt over udsendte nyhedsbreve.
  3. Her kan du vælge hvilke brugere eller brugergrupper du vil sende nyhedsbrevet til.
  4. Her kan du se hvordan nyhedsbrevet ser ud for dine kunder.
  5. Her kan du redigere nyhedsbrevet.
  6. Her kan du slette nyhedsbrevet.