Facebook Marketing widget

Introduktion

Bemærk: Installeringen af denne kode kræver kendskab til programmering og forståelse af kode der indsættes.
Vi supporterer ikke ændringer i koden.

Denne guide omhandler installation af Facebook Marketing widget (Facebook pixel) til Facebook Dynamic Product Ads. Beskrevet her hos Facebook: https://developers.facebook.com/docs/marketing-api/dynamic-product-ads/product-audiences/

Guiden kræver installation af kode i design modulet. Guiden kræver ydermere at du har en "key" til din pixel.

Bemærk også, at Facebook feedet har nogle krav til hvilke data der skal være udfyldt for at det kan fungerer. Du kan b.la. se en liste over disse krav her (Under "Required Fields"): https://developers.facebook.com/docs/marketing-api/dynamic-product-ads/product-catalog

Har du ikke disse data udfyldt i shoppen, er det på eget ansvar at få disse udfyldt og/eller tilpasset feedet til dine behov.

Guide

1. Find template: Gå til Kontrolpanel > Design Manager > Rediger filer på den relevante template, som du ønsker at installere Facebook Marketing pixel på.
  2. Opret widget fil: Gå til modules > widgets mappen. Opret mappen "facebook". Opret herefter en ny fil i mappen og kald den "facebook.tpl".

Bemærk: Mapper og filer markeret med "(c)", indikerer at filen er "custom" tilrettet.
  3. Indsæt indhold i filen: Åben facebook.tpl. Indsæt følgende indhold i filen: facebook.txt
    Klik Gem.
  4. Installer widget i dit design: Indsæt nedenstående linje nederst i index.tpl (i roden af templetet), lige inden afsluttes:
    {include file='modules/widgets/facebook/facebook.tpl' key='[KEY]'}
    [KEY] skal udskiftes med din pixel "key" du har fået af Facebook. Bemærk at en pixel key kun består af tal.

Nedenfor er koden indsat, hvor [KEY] mangler at blive ændret til korrekt pixel key.
  5. Ofte stillede spørgsmål:
    • Hvilke events sender denne widget til Facebook?
      Der sendes 2 events "AddToCart" og "Purchased" (på kvitteringssiden).
    • Sendes ordren med/ uden moms og fragt?
      Der sendes de informationer du kan se i checkout på webshoppen. Det vil oftest være med fragt og moms.