Hvordan opretter jeg produktfelter? (tidl. Ekstra felter)

I denne artikel:

Produktfelter

Med produktfelter er det muligt at oprette brugerdefinerede data, som kan tilknyttes produkter i shoppen. Derved kan man opstille relevante data for produkter (årgang, materiale, type, produkt dimensioner/mål osv.), som herefter kan benyttes på tværs af alle de produkter hvor man ønsker at angive dette. Således kan kunden hurtigt og let identificere det helt rigtige produkt. Der er ingen begrænsninger på hvor mange produktfelter et produkt kan indeholde.

Hvis man f.eks. opretter et produktfelt af typen dropdown vil man kunne tilføje en række produkt egenskaber (materiale 1, materiale 2 osv.) til denne, som herefter vil kunne vælges under redigering af produktets produktfelter.

Se videoen

Bemærk: Begrebet "Ekstra felter" bliver til "Produktfelter", og står i overgangsperioden som "Produktfelter" i shoppens venstremenu, men som "Ekstra felter" inde på selve siden i shoppens administration. I denne artikel skal "Ekstra felter" derfor sidestilles med "Produktfelter", indtil overgangen er fuldført.

Benyt vores step-by-step guide
    1. Gå til Produkter > Ekstra felter:

2. Klik på "Opret ekstra felt":

3. Udfyld felterne på siden:

4. Gem dine ændringer:

5. Klik på "Produkt-data valg", for at tilføje indhold til dit ekstra felt:

6. Udfyld med titel:

7. Klik på "Opret":

Gentag denne fremgangsmåde indtil du har oprettet alle de data du behøver.
    8. Gå til Produkter > Ekstra felter:

9. Klik på ikonet for at redigere dine ny-oprettede data:

10. Titlerne ændres direkte i oversigten:

11. Klik på Produkter, og opret eller rediger det ønskede produkt hvor ekstra feltet skal tilføjes:

12. Vælg de relevante data under fanen "Ekstra felter":

13. Gem dine ændringer:

14. Benyt funktionen "Se online", til at få vist resultatet:

Indholdet fra ekstra felterne vises under fanebladet "Specifikationer", på produktet.

Værd at vide
    • Oprettes en kategori med produktfelter hvor alle værdierne er numeriske (f.eks. en årgang på en vin), så er det muligt at indtaste "-" ved de produkter der ikke har en årgang. De vil derfor ikke blive taget med hvis man vælger at anvende "Slider" i varefiltret
    • Produktfelter kan benyttes i sammenhæng med varefiltret, undtaget typen "Tekstfelt"

Læs mere