Hvordan opretter jeg varianter?

I denne artikel:

Se videoen

Hvad er varianttyper? –Når du tilføjer et produkt, som findes i flere variationer, det kunne f.eks. være et par sko i forskellige størrelser, materialer eller farver, så bruges varianttyper til at definere disse variationer på et centralt sted. Så i stedet for at skrive den samme farve for hvert eneste produkt i den pågældende farve, kan vi vælge farven fra vores samling af farver. Vi kalder denne samling for "varianttyper". Vi kan oprette enhver varianttype som vi har brug for, og tilføje et hvilket som helst antal variantdata til den: Hvis titlen på vores varianttype er "Smag" så kunne vores variantdata være "Jordbær", "Æble", "Melon" osv.

Benyt vores step-by-step guide
    1. Gå til Produkter > Varianttyper:

2. Klik på "Opret varianttype":

3. Angiv en beskrivende titel:

4. Gem dine ændringer:

5. Klik på "Tilbage" for, at gå til oversigten:

6. Klik på plus ikonet "Opret variantdata", for at tilføje variantdata til den nyoprettede varianttype:

7. Angiv en beskrivende titel:

8. Gem dine ændringer ved enten at klikke på "Gem", eller "Gem og opret ny", hvis du vil oprette flere variantdata:

9. Når du har oprettet de varianter, som du skal bruge i denne omgang, kan du fra oversigten se en opsummering ved, at klikke på forstørrelsesglas ikonet:

10. Nu er det tid til at tilføje de oprettede varianter til dine produkter: Gå til Produkter > Alle:

11. Rediger eller opret det produkt, som skal tilføjes varianter:

12. Sørg for at stå i sektionen Generelt, når du er inde på produktet:

13. Scroll ned på siden og sæt flueben i den nyligt tilføjede varianttype:

14. Gem dine ændringer:

15. Gå til sektionen Varianter, der nu er kommet til syne i toppen af produktet:

16. Klik på "Opret" for at åbne tilføjelses dialogen:

17. Vælg en eller flere varianter, og udfyld felterne i dialogen:

(Hvis der f.eks. allerede er angivet en pris skyldes det, at værdierne er overdraget fra produktets prislinjer mv.)
    18. Klik på "Opret" for at afslutte oprettelsen:

19. Benyt funktionen "Se online", til at se produktet med tilføjede varianter:

TIP: Du kan til enhver tid redigere dine varianter individuelt, og tilføje flere hvis du ønsker det. Det kan f.eks. være, at du både har farve og størrelse mv. I så fald slår du varianterne til i sektionen "Generelt", som beskrevet i denne artikel. Det er også muligt at tilknytte separate billeder og beskrivelser til dine varianter. Du kan læse mere detaljerne for oprettelse af varianter i denne artikel.

Læs mere