Tilføj produkttilkøbsgruppe til produkt

I denne artikel:

For at tilføje et produkt til en produkttilkøbsgruppe er det nødvendigt at du går til produktkatalog og vælger et produkt fra produktoversigten. Du trykker herefter rediger på dette produkt. Herefter skal du vælge fanen produkttilkøb.

1. Under produkttilkøb ses en samlet liste over dine produkter. Find det produkt som du ønsker at tilføje som tilkøbsprodukt til det fra produktoversigten valgte produkt.
  2. Under tilkøbs kategori kan du finde den produktkategori som du ønsker at tilføje tilkøbsproduktet til.
  3. Tryk Gem og tilkøbsproduktet vil nu være tilføjet til det fra produktoversigten valgte produkt.