Hvordan ændrer jeg indstillinger for lagerstyring?

I denne artikel:

Se videoen

Benyt vores step-by-step guide
    1. Gå til Indstillinger > Webshopindstillinger:

2. Klik på "Produkter":

3. Foretag dine valg i sektionen "Lagerstyring", nede på siden:

4. Gem dine ændringer:

5. Tilpas evt. produkter, der ikke skal omfattes af disse indstillinger, ved at klikke på "Produkter":

6. Rediger eller opret det ønskede produkt:

7. Foretag dine valg i sektionen "Generelt" på det enkelte produkt:

8. Gem dine ændringer:

Bemærk: Shoppens generelle indstillinger for lagerstyring (Indstillinger > Webshopindstillinger) benyttes som udgangspunkt på alle produkter hvor andet ikke er angivet.

Læs mere

Læs f.eks. om opsætning af egne leveringstider i denne artikel.