Hvordan opsætter jeg domæne?

I denne artikel:

Se videoen

Registrering og tilknytning af nye og eksisterende domæner

Hvis du har en demoshop benyttes et midlertidigt demo-domæne f.eks. https://shop123.mywebshop.io. Du kan se det i adresselinjen i din browser når du besøger butiksfronten. Når du er klar til at gå i produktion, altså gå live med din webshop, så skal der tilknyttes et dedikeret domæne til shoppen. Denne guide viser dig, hvordan du tilknytter domænet i shoppens administration. Dette forudsætter dog, at du allerede ejer et domænenavn, som er tilknyttet dit shop-abonnement før det kan ses i shoppens administration. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til registrering og tilknytning af domæner.

Opsætning i shoppen
    1. Gå til Indstillinger > Sprog og domæner:

2. Klik på redigeringsikonet, ud for demodomænet:

3. Vælg dit domæne i dropdown listen:

4. Sørg for, at der er ”https” i protokollen (hvis du har SSL-certifikat på dit domæne):

5. Gem dine ændringer:

Læs mere

Du kan finde mere hjælp til at komme i gang med din webshop her.