Enheder

Introduktion

Du kan under Enheder oprette de enheder der er relevante for dit produkt sortiment, f.eks. liter, kg, gr, meter, cm, osv. Der vil som udgangspunkt være oprettet enheden "stk." (styk). Hvis der f.eks. er produkter på webshoppen, der sælges i liter, kan denne enhed oprettes her.

Når du har oprettet enheden, skal den tilføjes til de relevante produkter. Dette gøres under Produktkatalog > Rediger produkt > Generelt > Enhed.:

Husk at klikke på Gem når du har foretaget dit valg.

Nyttige links

• Læs mere om variantprodukter her