Design

Introduktion

Et godt sted at starte, når du skal i gang med din nye webshop er at vælge et design. Vi har lavet en masse flotte design templates, som du frit kan vælge imellem, så du ikke behøver at starte fra bunden eller kende til programmering for at skabe en flot webshop. Derudover har vi nogle Premium templates som typisk har flere designelementer med tilhørende instillinger, udviklet i samarbejde med et grafisk hus. Premium templates er tilkøb til Hostedshop.

Design templates

Du kan se de mange flotte designs, du kan vælge mellem på denne side.

Det er muligt at ændre tekst, farvetema, font og udvalgte indstillinger mv. i dit design og på den måde kan du skabe dit helt eget personlige og unikke udtryk. For at ændre i designet skal du gå ind via Kontrolpanel > Generelt > Design Manager. Klik på knappen Ret design under det aktive design for at tilpasse det nuværende design på webshoppen.

Ønsker du at vælge et helt nyt design, skal du blot klikke på DesignStore, og herinde finde den ønskede template og klikke Benyt. Designet vil nu ligge under "Inaktive designs" og kan nemt og hurtigt aktiveres ved at føre musen over tandhjulet, klikke aktiver, vælge den side designet skal være aktivt på og afslutte med Gem.

Nyttige links

• Hvis du ønsker at ændre farve mv. på elementer som ikke umiddelbart er direkte tilgængelige i designmanageren, kan vi henvise til denne CSS guide
  • Derudover finder du svar på, hvordan du ændre alt i Design Manager'en via vores online hjælpeunivers lige her.