Design

Introduktion

Et godt sted at starte, når du skal i gang med din nye webshop er at vælge et design. Vi har lavet en masse flotte design templates, som du frit kan vælge imellem, så du ikke behøver at starte fra bunden eller kende til programmering for at skabe en flot webshop. Derudover har vi nogle Premium templates som typisk har flere designelementer med tilhørende instillinger, udviklet i samarbejde med et grafisk hus. Premium templates er tilkøb til Hostedshop.

Design templates

Du kan se de mange flotte designs, du kan vælge mellem på denne side.

Det er muligt at ændre tekst, farvetema, font og udvalgte indstillinger mv. i dit design og på den måde kan du skabe dit helt eget personlige og unikke udtryk. For at ændre i designet skal du gå ind via Webshop > Design. Klik på knappen Ret design under det aktive design for at tilpasse det nuværende design på webshoppen.

Ønsker du at vælge et helt nyt design, skal du blot klikke på DesignStore, og herinde finde den ønskede template og klikke Benyt. Designet vil nu ligge under "Inaktive designs" og kan nemt og hurtigt aktiveres ved at føre musen over tandhjulet, klikke aktiver, vælge den side designet skal være aktivt på og afslutte med Gem.

Hvis du ønsker at se hvordan det aktive design ser ud, klikker du på øje-ikonet i venstre menuen (ud for menupunktet Webshop). Det er også muligt at se hvordan et inaktivt design ser ud, hvilket vi gennemgår i vores artikel om sikker redigering via templatekopi.

I følgende artikel ser vi nærmere på tilpasning af design: Design Manager - Ret design

Nyttige links

• Du kan læse mere om billedformater og filstørrelser i denne artikel
  • Læs mere om tilpasning af design lige her.
  • Hvis du ønsker at ændre farve mv. på elementer som ikke umiddelbart er direkte tilgængelige i designmanageren, kan vi henvise til denne CSS guide