Webshop statistik

I denne artikel:

Du er her: Statistik > Webshop statistik

For brugere af Hostedshop webshop er der yderligere statistikmoduler til rådighed. I disse kan du finde relevante nøgletal for din webshop, der kan inddeles efter en periode efter eget valg. Nedenfor vises et eksempel på en webshopstatistik.

Ovenstående eksempel viser omsætningen for en webshop i løbet af de seneste 7 dage. Det er også muligt at vælge Antal ordrer under Type og på den måde se, hvor mange ordrer der har været pr. dag gennem de sidste 7 dage. Dette vises i eksemplet nedenfor.

Som det kan ses, er dette en statistik over Ordrer og de tilhørende data.

Under fanebladet Produkter vises en oversigt over alle produkter, der er blevet solgt i den valgte periode. Dette kan f.eks. bruges til at identificere bedst- og dårligst sælgende produkter og derved identificere relevante forbedringsmuligheder.