Sociale Medier

I denne artikel:

Hostedshop har gjort det nemt for dig at bruge de sociale medier på din webløsning. Opsætningen klares med få klik, så besværlig programmering er sprunget over. Samtidig åbner modulet op for Smarty-koder, som kan benyttes i Design Manageren.

Du finder Sociale Medier under Moduler > Sociale Medier :

Du behøver ikke at have din egen personlige profil på et socialt medie for at benytte integrationen. Så det er bare med at komme i gang og udnytte det enorme potentiale, de sociale medier besidder.