Opret link

I denne artikel:

Når du har trykket på Opret link, kommer nedenstående skærmbillede frem.

1. Titel: Her skriver du titlen på dit link. Denne vises på websitet og skal derfor være sigende for destinationssiden.
    2. URL: Her indsætter du URL'en til den side, du vil linke til. Test altid adressen i din browser, så du ved, at den er korrekt.
    3. Destination: Her angiver du, om linket skal åbnes i et nyt vindue i brugerens browser eller i det samme vindue. Hvis linket er til en anden side på din webløsning, behøver du ikke åbne et nyt vindue. Hvis linket er til en helt anden hjemmeside, anbefales det at åbne linket i et nyt vindue. På denne måde sikrer du, at de besøgende ikke forlader din hjemmeside.
    4. Visning i menu: Her angiver du, om linket skal være synligt på din webløsning eller ej. Det er kun aktuelt at sætte denne til ”Nej”, hvis den side du linker til endnu ikke er færdig. Derved sikrer du dig, at brugeren ikke ender på en tom eller halvfærdig side.

Når alt ovenstående er udfyldt, trykker du Opret. Dit link ligger nu under ”Venter på publicering” og er klar til at blive placeret det korrekte sted. Når du skal publicerer dit link, er det vigtigt du trækker siden til det korrekte sted i sidetræet. Det kan ikke lade sig gøre at placerer et link i roden af sidetræet, derfor skal den placeres i en eksisterende mappe. Der er 2 ikoner man skal ligge mærke til:

1.

2.

Nummer 1 betyder at elementet ligger sig i roden, og nummer 2 betyder at den forsøger at ligge elementet ind i en anden mappe. Du kan herunder se en lille video af hvordan man korrekt publicerer et link:

Du kan redigere et link ved at højreklikke på det.