Valg af master

I denne artikel:

Dit valg af master bestemmer, hvor du vil oprette dine produkter. Hvis du endnu ikke er kunde hos e-conomic, anbefaler vi, at du vælger Hostedshop som master. Dette skyldes, at Hostedshop giver dig flere muligheder for at tilføje beskrivelser til dine produkter. Hvis du allerede er kunde hos E-conomic og har alle dine produkter registreret i deres system, kan du ved at vælge E-conomic som master nemt og hurtigt eksportere disse til din webshop hos Hostedshop.

Bemærk: Varianter understøttes ikke fuldt ud med E-conomic som master. Dette vil bevirke at varianter oprettes som selvstændige produkter, hvilket man skal være opmærksom på ved denne konfiguration.

Yderligere information vedr. begrebet "Master" er beskrevet i afsnittet Introduktion under Generel opsætning.