Pacsoft Online bliver til nShift Delivery

I denne artikel:

PostNord har annonceret, at de lukker ned for deres løsning Pacsoft Online d. 1. juli 2022. De opfordrer til, at du i stedet bruger nShift Delivery. Du kan læse mere om udmeldingen her.

Sådan skifter du fra Pacsoft til nShift

Pacsoft er oprindeligt baseret på nShift-systemet og funktionaliteten er den samme som du er vant til. Men for at du kan fortsætte med et benytte din integration til Postnord skal du have en aftale med nShift, indsætte aftale oplysningerne i shoppen og vælge "nShift Delivery" i Postnord appen under Apps i venstre menuen, som beskrevet vores guide.

De overordnede punkter for skiftet er:

1. Få en ny nShift aftale ved at kontakte nShift
    2. Gå til Postnord appen (Apps i shoppens venstre menu) og klik på Indstillinger
    3. Indsæt dine oplysninger og sørg for at du har valgt "nShift Delivery"
    4. Gem dine ændringer

Her har vi indsat vores aftaleoplysninger og valgt "nShift Delivery" i Postnord appen:

Bemærk: Feltet "Standard afsender id" udfyldes med "Kvik-id" fra din nShift konto hvilket vi beskriver nærmere i denne artikel.

• Du kan se hele opsætningen her.