Mediearkiv

I denne artikel:

Mediearkivet er, som navnet antyder, et arkiv, der kan indeholde alle webløsningens medier. Dette gælder både billeder, film og dokumenter. Bemærk: Mediearkivet er afhængigt af hvilken abonnementspakke du benytter.

Et typisk mediearkiv er inddelt efter kategorier, dvs. én kategori til film, én til billeder osv. Vi anbefaler, at du holder mediearkivet så overskueligt som muligt.

Når du skal oprette et mediearkiv, gøres det på samme måde som når du opretter en side. Du skal dog ændre sidetypen til "Mediearkiv". For at oprette en kategori skal du klikke på opret kategori under din mediearkiv-side. Derefter vil du se få disse muligheder:

1. Titel: Her kan du skrive titlen på mediearkivet.
    2. Kategori: Her kan du vælge om der er tale om en hovedkategori eller en underkategori til en eksisterende kategori.
    3. Status: Her kan du vælge hvem der skal kunne se kategorien.
    4. Beskrivelse: Her kan du tilføje en beskrivelse til kategorien.

Når du har oprettet en kategori, kan du tilføje filer til kategorien ved at klikke på kategorien:

Du vil derefter få følgende muligheder:

1. Upload fil: Her kan du uploade en fil til kategorien.
    2. Vælg fil: Her kan du vælge en fil fra din webshop bibliotek og tilføje til kategorien.
    3. Tilføj link: Her kan du tilføje en YouTube-video til kategorien.
    4. Her kan du se hvilke filer du har tilføjet til kategorien.

Når du har gjort dette, kan du trykke Gem.