Hvordan genererer jeg beskrivelser med AI?

I denne artikel:

Attention  Bemærk: AI-funktionaliteten i denne artikel omhandler produktkategoribeskrivelser. Du kan læse mere om AI-beskrivelser på produkter i denne artikel. Funktionaliteten vil på sigt blive ens på tværs af kategori- og produktbeskrivelser.

Se videoen

Benyt vores step-by-step guide

Denne guide kan benyttes til alle beskrivelser hvor AI-generatoren er integreret. I dette eksempel benytter vi produktkategorier og antager at du allerede ved hvordan du redigerer beskrivelsen på en produktkategori. Hvis dette ikke er tilfældet, så kan du besøge denne guide for at få en introduktion til produktkategorier.

I denne artikel vil vi blot gå direkte til sagen og vise hvordan man hurtigt genererer en beskrivelse med få klik. Vi går i dybden med alle AI-generatorens funktioner i denne artikel.

1. Rul ned til Beskrivelse og klik på knappen "Generer med AI":

2. Hvis det er første gang du benytter AI-generatoren skal du acceptere brugsbetingelserne før du kan fortsætte:

3. Indtast et par nøgleord eller sætninger som teksten skal komponeres ud fra, adskilt af komma:

4. Vælg et toneleje, f.eks overbevisende:

5. Tilføj teksten "Brug emoji" i feltet Yderligere instruktioner for at benytte billedikoner (emojis) i teksten:

6. Klik på Generer beskrivelse:

7. Klik på Prøv igen hvis du ønsker at foretage justeringer og anmode om et nyt eksempel. Hvis du er tilfreds med resultatet skal du klikke på Behold for at indsætte teksten i beskrivelsen på siden:

8. Herefter kan du tilpasse teksten efter ønske i beskrivelsesfeltet:

9. Husk at gemme dine ændringer:

Du kan læse mere om de forskellige AI-funktioner her.

Værd at vide

Du kan gå frem og tilbage imellem de genererede eksempler via piletasterne nederst i dialogen:

Når du først har valgt at beholde en tekst lukker dialogen og historikken ryddes. Du kan læse mere om alle funktionerne her.

Den genererede tekst er som udgangspunkt begrænset til en længde på maksimalt 30 ord, for at balancere indhold med den tid det tager for generatoren at danne et resultat. Hvis du har behov for at generere længere tekster kan du benytte funktionen gentagne gange i samme beskrivelse. Teksten indsættes automatisk over den forrige.

Læs mere
    • Vi går i dybden med alle AI-generatorens funktioner i denne artikel
    • Se vores oversigt over alle how-to artikler her