Begrænsning af scripts til sproglag

I denne artikel:

Attention  Dette afsnit henvender sig til personer med kodeerfaring (webdesignere og udviklere). Hvis du leder efter generelle artikler om opsætning og design, så kig her.

Hvis du ønsker at indsætte et script, som kun skal køres, hvis et bestemt sprog er valgt så kan du benytte denne generator til at omkranse dit script med Smarty-kode, som checker sidens sprog-ID og kun eksponerer scriptet for afvikling, hvis den indtastede sprogkode matcher sidens aktuelle sprog.

Indsæt dit script i det første felt og indtast herefter sprogkoden (kan aflæses under Indstillinger > Sprog og domæner). Klik herefter på Generer kode og kopier resultatet fra nederste felt.

Resultat til indsættelse i shopsystemet

Bemærk: Vi yder ikke support på egentilpasset kode. Hvis du har behov for assistance kan vi henvise til en designpartner, som kan hjælpe dig videre.