Ordrer

Introduktion

Under Webshop > Ordrer finder du ordreoversigten i Hostedshop. Fra ordreoversigten kan du fremsøge og tilgå enkelte ordrer, foretage masseopdateringer i form af ordrebehandling, eksport af ordrer til pakkelabels, udskrivning og generering af pluklister mv.

Oversigt

Du har følgende muligheder i ordreoversigten:

Screenshot of admin

1. Opret ordre
    2. Book forsendelse (Homerunner)
    3. Masseudskriv
    4. Masseopdatering
    5. Importer GLS trackingfil
    6. Søgning og filtrering på ordrestatus, periode, og betalingsstatus
    7. Vælg eksport format (pakkelabels, pluklister og pakkesedler)
    8. Del ordren op i flere kolli. Vægten fordeles lige mellem kolli, og kan ikke distribueres forskelligt (4kg / 2 kolli = 2 kolli á 2kg hver). Dobbeltklik i feltet for at ændre kolli
    9. Pakkeseddel
    10. Ordreseddel
    11. Ordredetaljer
    12. Ordrebehandling (fragt, betaling, ordre- og statusmails)

Øvrige ikoner

• Timeglas – Betaling, synkronisering til økonomisystem eller ordreeksport til pakkelabel afventer.
    • Flueben – Betaling, synkronisering til økonomisystem eller ordreeksport til pakkelabel gennemført.
    • Clips – Kunden er blevet tilknyttet en bruger som allerede var oprettet i shoppen, da ordren blev lagt.
    • PDF – En pakkelabel er tilknyttet ordren (PDF). Klik på ikonet for at få vist den pågældende label.
    • Faktura – Der er genereret en faktura på ordren. Klik på ikonet for at få vist den pågældende faktura.
    • Note – Ordren har tilknyttet en intern og/eller ekstern besked (note).
    • Ikke på lager – Et eller flere produkter på ordren kan ikke ekspederes (hold musen over ikonet for yderligere information).  Du kan læse mere om emnet i denne artikel under sektionen "Ordrebehandling".

Nyttige links

• Læs mere om delordrer her
    • Læs mere om kreditnota her