FEEDBACK
X
FEEDBACK

Er du tilfreds med indholdet i denne her guide?

Hvis ikke, så vil vi meget gerne høre dine kommentarer.

Skriv dem herunder, så gør vi det bedste, vi kan for at forbedre manualen.

Tak for din kommentar!

Send ny?

Dansk English

HostedShop Help | CMS & Shop

12. HostedShop POS

HostedShop POS er et brugervenligt kassesystem, der gør det nemt for dig at sælge dine varer fx i din fysiske butik.

Købsprocessen sker i kun 2 trin: Vælg de varer, du vil sælge via produktbiblioteket og modtag betaling med kontanter, kreditkort og MobilePay. Udskriv eller send kvittering til kunden via e-mail.

Det er også muligt at modtage returvarer, hvor flowet 'vendes om' så man skriver en negativ ordrer ind i systemet og tilbagefører produktet på lager.

Se en quick-tour rundt i POS-flowet her:

Du har også mulighed for at se og afprøve HostedShop POS lige her!

Følg linket: pos.HostedShop.dk

Læs mere:

12.1 Login & generelt

12.2 POS Flow

12.3 FAQ

12.4 Opsætning af kvitteringsprinter

12.5 Opsætning af håndscanner